SECURED RECEPTION IN 4 CLSC

Location :200, Robert-Wright, Gatineau
Client :Centre intégré de santé et des services sociaux de l’Outaouais
Year :2019-2020
Area :

The design of a series of 4 secured reception areas was awarded to our firm by the CISSSO. The first implementation these secured reception desk and area in the CLSC on Robert-Wright street, serves as a prototype for the other locations. The scope of work involved making sure the rest of the layout complies with the construction and while providing the access control required by the CLSL. The use of glue-laminated timber post and beams provided the main theme to integrate with the custom furniture and millwork that is part of the reception area. The secured glazing is 1800mm tall. All aspect of the reception desk meets accessibility criteria and health and safety regulation and allow employees to work in standing or seated positions.